ARAMET ROBITICS

6000 Stara Zagora, 77, Tsar Ivan Shishman Str., office 32
4
A 14

АРАМЕТ РОБОТИКС ЕООД е търговско инженерингово дружество с предмет на дейност: доставка, монтаж, инсталиране и въвеждане в експлоатация на индустриални роботи, системи за автоматизация и системи за безопасност. Нашата цел е да задоволим нарастващите потребности на индустрията с роботизирани и автоматизирани системи.
- Yaskawa – Японската фирма Yaskawa Electric е един от световните лидери в производството на индустриални роботи, серводвигатели и системи за управление с повече от 400 000 инсталирани Motoman роботa по целия свят. Компанията е основана през 1915г. от Кейширо Ясукава. Вече повече от 100 години продуктите на Yaskawa участват в развитието на автоматизацията в сектори като машиностроене, автомобилостроене, опаковъчна, дървообработваща и текстилна промишленост.
- Axelent - Axelent е шведска компания с дългогодишен опит в производството и интегрирането на предпазни огради за индустрията, складовата и строителна сфера на работа, с цел предпазване или разделение на отделни обособени пространства. Axelent предлага разнообразни продукти и аксесоари с най-високо качество. Доказателство за това е фактът, че всички продукти на марката съответстват на настоящите изисквания и европейски стандарти.

Контакти

Features