ARAMET

Bulgaria SHOWROOM, OFFICE, WAREHOUSE & SERVICE 289-th km. from А1 Highway TRAKIA - Road YAMBOL-SHUMEN, 8632 YAMBOL Municipality – Road 7 between v. Veselinovo-v. Zimnitsa GPS: 42.553664, 26.576461; BULGARIA
3
A 3; C 1; C 3;

АРАМЕТ ЕООД е създадена, за да задоволява постоянно нарастващите потребности на българския пазар от високо прецизни металорежещи и металообработващи машини със CNC управление, с акцент обработка н листов материал
Дружеството е с над 10 годишен опит в областите по доставка, инсталиране и поддръжка на машини и специализирано оборудване.
Сервизният екип е с над 25 години опит в областта на монтажа и техническата поддръжка на машини за металообработка и специализирано индустриално оборудване.

Компанията представя ексклузивно на Българския пазар водещите световни фирми в областта на производството на металорежещи и металообработващи машини: ERMAKSANSAHINLERROSLER  KROMAS, LISSMAC, SPERR & LECHNER, JUTEC, UZAY MAKINA, YCM, ROLLERI.

* ERMAKSAN - машини за лазерно и плазмено рязане на листов материал, хидравлични абкант преси, гилотини за рязане на листов материал, щанц машини. Тази година е юбилейна, т.к. фирмата чества 50 г. от своето създаване, като в своята дейност постоянно инвестира в най-новите технологии. ERMAKSAN произвежда 3000 машини годишно със 1000 служители квалифициран персонал.

* SAHINLER - Вал-машини за огъване на листов материал, профилоогъващи машини, тръбоогъващи машини, хидравлични преси, машини за обработка на листов материал.Понастоящем производството е разположено в три завода с площ 25.000 m² и 500 служители. Фирмата изнася в 55 страни по целия свят.

ROSLER KROMAS – машини и консумативи за вибрационно шлайфане и полиране. Фирмата е пионер в сферата на повърхностната обработка на детайли, позната в 77 страни на 5 континента.

LISSMAC Maschinenbau GmbH - обхваща четири бизнес направления – строителна механизация, металообработка, заводско машиностроене и повдигателни съоръжения /манипулатори/. Иновативната и висококачествена технология в сферата на двустранната повърхностна металообработка на листов материал прави фирмата предпочитан партньор по целия свят. LISSMAC предлага машини, в сферата на  металообработката, в следните направления: премахване на оксидация, заобляне на остри ръбове, премахване на заусенъци, отстраняване на шлаки.

* SPERR & LECHNER Maschinenbau GmbH. – Фирмата ще бъде представена за първи път на българския пазар със своята хидравлична листоогъваща машина модел BIEGEMASTER BM 4.1,50. Фирмата е специализирана в производството на пристилкови абканти, както и такива за двустранно огъване.

* JUTECФирмата предлага системи за огъване на тръби с/без дорник в съответствие с най-високите пазарни стандарти. Компанията работи в световен мащаб и е световно призната в доставката на висококачествени продукти – ръчно изработени в Германия.

* UZAY MAKINA - Водещ производител на машинни инструменти и металорежещи машини от 1976 г. насам. Фирмата е първият производител на висококачествени хидравлични ножове и лентови триони в Турция. Като световен производител на лентоотрезни машини “Uzay Makina” съчетава качество и грижа към клиента с бърз сервиз и широка гама допълнителни продукти. Производството е разположено на площ от 25.000 m² и 116 служители.

 * YCM – Водещ световен производител на хоризонтални и вертикални машинни и стругови центри, както и всички видове инструменти за тях. Основана през 1954 г. и разполагаща със собствена леярна, фирмата предлага на своите клиенти машини и инструменти, отличаващи се с отлична производителност и висока точност.

 *ROLLERI spa – Фирмата е водещ производител в световен мащаб на инструменти за абкант преси. Непрекъснатото подобряване на производствените процеси, осъществени със съвременни и сертифицирани продукти, гарантира производството на висококачествени инструменти за постигане на най-добри резултати.

Контакти

+359 888 492899
+359 2 971 30 19
office@aramet.bg
www.aramet.bg

Features

ERMAKSAN

3
A 3
MachTech 2019

JUTEC

3
A 3
MachTech 2019

KROMAS

3
C 1
MachTech 2019

LISSMAC

3
A3
MachTech 2019

ROLLERI

3
A 3
MachTech 2019

SAHINLER

3
C3
MachTech 2019

YCM

3
C 3
MachTech 2019