ABB BULGARIA

Bulgaria 1000 Sofia, 89B Vitosha Blvd. Building A, Fl.17
3
A 9

АББ е водещ доставчик на промишлени роботи и софтуер, включително обородуване и цялностно портфолио от приложения за индустрията. Ние се чувстваме у дома си в над 53 страни по света и имаме над 400 000 инсталации на промишени роботи по цял свят, които се обслужват от обширна сервизна мрежа във всички индустрии.

 

Освен надежни промишлени роботи, АББ предлага цялостно портфолио от решения за „Заводът на бъдещето“. Пътешествието до свързания „Завод на бъдещето“ взема максимума от възможностите на Индустрия 4.0 и доставя ефективност в целия цикъл на автоматизация, обслужвайки всички индустрии по света.

 

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижване, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят.  В България компанията има четири производствени бази, развоен център, сервизен център за турбокомпресори и над 2900 служители и работници.

Контакти

+359 2 807 55 00
+359 2 807 55 99
office@bg.abb.com
www.abb.bg

Features