VENI and Co

Bulgaria 51-53 Kutlovitsa str., 1505 , Sofia
3
C7

Вени и Ко ООД

Основано 1992 г. дружеството е специализирано в проектиране, производство и реализация на складови машини и помощни средства елиминиращи или облекчаващи физическия труд при работа в складовете и извършване на товаро-разтоварни дейности.

От първия Ръчноводим електрокар произведен 1999 г., до сега са реализирани повече от 4500 броя както на българския пазар, така и на пазари в Русия, Полша, Украйна, Румъния, Унгария, Беларус, Словения, Чехия, Сърбия, Словакия, Македония, Литва, Косово, Казахстан, Азербайджан, Мексико, др.

Стремежът на ВЕНИ и Ко е да следва най-новите тенденции в областта на машиностроенето. През годините основната цел е подобряване качеството и надеждността на произвежданите машини чрез използване на комплектация на основни възли и компонети от водещи световни доставчици.  

     Машините със запазена марка VENI се произвеждат съгласно изискаванията на Система за управление ISO 9001:2008 и притежават Сертификат TUV със знак “СЕ.

Качество, напълно съпоставимо със световните лидери в областта на производството на складова техника, разумни цени, професионално обслужване, постоянна складова наличност на резервни части са в основата на успеха на ВЕНИ и Ко. Чрез индивидуалния подход към всеки клиент и възможността за проектиране и производство на нестандартни машини, базирани на вече съществуващите и разработени модели, компанията демонстрира огромен потенциал за непрекъснато разширяване, обогатяване и обновяване на съществуващата производствена гама, включително и складово оборудване от висок клас.

Основна продуктова гама:

  • РИЧ Трак VRT
  • Електрокари вископовдигачи с опорни рамена и стоящ/седящ водач, продуктова гама  KM.RPS/KM.RPSe
  • Ръчноводими електрокари високоповдигачи, продуктова гама KMS.AC
  • Ръчноводими електрокари високоповдигачи продуктова гама KM.AC
  • Ръчноводими електрокари нископовдигачи продуктова гама KH.BS, KH.LS, KH.HS
  • Електрокари нископовдигачи със стоящ/седящ водач,  продуктова гама KH.RPS/KH.RPSe
  • Високоповдигащи колички, продуктова гама КВЕ и KBХ
  • Товарни колички – транспалетни, платформени, гарови, и други.

Контакти

+359 2 946 13 93
+359 2 943 32 54
info@veni-bg.com
www.veni-bg.com/

Features