VENEX

Bulgaria 72A Burel Str., 1408 , Sofia
2
A18

Предмет на дейност:

Първокласен доставчик на висококачествени режещи инструменти и ексклузивен представител на един от водещите производители в света, Honsberg Metalsägen GmbH, Германия.

Биметални отрезни ленти

Разполагаме на склад с пълната гама биметални отрезни ленти на немската марка Honsberg. Разнообразните модели, предлагани в стандарти M42 и M51, както и върховите отрезни ленти с наварени пластини от волфрамов карбид Sinus в различните им разновидности, задоволяват дори най-взискателните и натоварени производства.

 Листове за машинни ножовки

Моделът Senior HSS, произведен от високо-ефективна, бързорежеща, усилена и закалена стомана, се е доказал във времето, като осигурява оптимална работа и в най-натоварените производствени цикли.

 Измервателни уреди

За да бъдем прецизни в предлаганите от нас продукти и да можем реално да следим резултатите от съвместната ни работа, ние предлагаме измервателните уреди на Honsberg Metalsägen GmbH за измерване на скоростта на рязане и подаване, както и процентният разтвор на смазващите и охлаждащи течности.

 
Смазващи и охлаждащи течности

"NEW CUT BIOSTABLE" – една от най-добрите течности за смазване и охлаждане при пробиване и рязане – продукт на световно известната фирма BARDAHL.
 

Пaртньорство с чужди фирми:

Honsberg Metalsägen GmbH, Германия, BARDAHL Manufacturing Corporation, САЩ

Контакти

+359 898 416 532
office@ven-ex.eu
ven-ex.eu/

Features