DTL Trade

Bulgaria 128 "Osmi Primorski Polk" Blvd., fl.2 , 9000, Varna
1
B3

ДТЛ Трейд ООД е търговска фирма основана през 2005г., с основна дейност внос и продажба на висок клас  индустриални течности и инструменти за металообработващата промишленост и производството на метални изделия. Фирмата е официален представител на световно известните марки HOUGHTON, WIDIA, VMD, DYNATECO.

Предлагаме  смазочно-охлаждащи течности и чисти масла за металообработка и металолеене, антикорозионни и почистващи продукти, продукти за дълбоко изтегляне и щанцоване на метали, продукти за изтегляне на алуминиеви и медни проводници, масла за закаляване и пожароустойчиви хидравлични течности, продукти за обемно ерозийни машини, хонинговъчни и лапинговъчни масла, масла за резбонарязване.

Богатото портфолио на фирмата включва висококачествени инструменти за шлифоване, струговане, пробиване, резбонарязване, които се отличават с превъзходно и прецизно изпълнение.

Инструментите са разработени, и за най-сложните операции по металообработка.

Ние осигуряваме бързо и високопрофесионално обслужване и консултиране, благодарение на екипа ни от квалифицирани специалисти в страната.

Осъществяваме периодичен мониторинг и предлагаме решения за подобряване на работните процеси. Предлагаме почистващи машини, за рециклиране на смазочно-охлаждащи течности, уреди за правилно смесване, филтрация и контрол на продуктите.

Разполагаме със складови бази в градовете Варна, София, Стара Загора и Габрово.

Контакти

+359 892604217
office@dtltrade.com
www.dtltrade.com/about-us

Features