ARAMET ROBOTICS

Bulgaria Bul. Alexandar Stamboliski 30, TBC – Office 11.5 , 8600 , Yambol
2
C4

АРАМЕТ РОБОТИКС ЕООД е търговско инженерингово дружество с предмет на дейност: доставка, монтаж, инсталиране и въвеждане в експлоатация на индустриални роботи,системи за автоматизация и системи за безопасност . Фирмата е създадена  да задоволи нарастващата потребност на индустриалните производства от роботизирани и автоматизирани системи.

АРАМЕТ РОБОТИКС ЕООД представлява и предлага на Българският пазар оборудване в областта на автоматизацията на водещи световни фирми като: YASKAWA, АXELENT, ERGOWELD, VIRTEK VISION.

Сътрудничеството ни със всички тези международни фирми допринася ние от АРАМЕТ РОБОТИКС възможността да изградим, обезопасим и направим пуск на роботизирани системи във всяко едно производство.

Ние проектираме, доставяме и монтираме предпазни ограждения не само за роботизирани системи но и за производствени линии, там където е необходимо ограничен достъп до опасни съоръжения от хора.

АРАМЕТ РОБОТИКС ЕООД предлага:

  • доставка, монтаж, инсталиране и пуск на индустриални роботи;
  • обучение на експлоатационен персонал на индустриални роботи;
  • гаранционен и след-гаранционен сервиз;
  • проектиране, доставка и монтаж на системи за безопасност по стандарт ISO 138 49-1

YASKAWA световен лидер в  производството на индустриални роботи честотни инвертори и серво мотори.

AXELENT производител на предпазни ограждения и съоръжения за индустрията, покриващи стандартите за сигурност на персонал и автоматизирани системи.

ERGOWELD компания за производство на заваръчни горелки за ръчно и роботизирано заваряване, както и аксесоари и консумативи за плазмено рязане. 

VIRTEK VISION   е световен лидер в областта на лазерното проектиране и качествен контрол на материали и компоненти.

Контакти

+359 2 971 30 19; +3
+359 2 971 30 19
office@aramet-bg.com
www.aramet-bg.com

Features