ARAMET Ltd.

Bulgaria zh.k. Druzhba-1, 192-B-46 , 1592 , Sofia
2
A3, C1, C2, C3, C4, D5

АРАМЕТ ЕООД е търговско инженерингово дружество с предмет на дейност: доставка, монтаж, инсталиране и въвеждане в експлоатация, гаранционен и следгаранционен сервиз на машини за металообработване.
АРАМЕТ ЕООД е създадена, за да задоволява постоянно нарастващите потребности на българския пазар от високо прецизни металорежещи и металообработващи машини със CNC управление, с акцент обработка н листов материал
Дружеството е с 10 годишен опит в областите по доставка, инсталиране и поддръжка на машини и специализирано оборудване.
Сервизният екип е с над 25 години опит в областта на монтажа и техническата поддръжка на машини за металообработка и специализирано индустриално оборудване.

Компанията представя ексклузивно на Българския пазар водещите световни фирми в областта на производството на металорежещи и металообработващи машини: ERMAKSAN, SAHINLER, KROMAS, LISSMAC, SPERR & LECHNER

* ERMAKSAN - машини за лазерно и плазмено рязане на листов материал, хидравлични абкант преси, гилотини за рязане на листов материал, щанц машини. Тази година е юбилейна, т.к. фирмата чества 50 г. от своето създаване, като в своята дейност постоянно инвестира в най-новите технологии. ERMAKSAN произвежда 3000 машини годишно със 1000 служители квалифициран персонал.

* SAHINLER - Вал-машини за огъване на листов материал, профилоогъващи машини, тръбоогъващи машини, хидравлични преси, машини за обработка на листов материал. Тази година фирмата чества 62 г. от своето създаване. Понастоящем производството е разположено в три завода с площ 25.000 m² и 500 служители. Фирмата изнася в 55 страни по целия свят.

* ROSLER KROMAS – машини и консумативи за вибрационно шлайфане и полиране. Фирмата е пионер в сферата на повърхностната обработка на детайли, позната в 77 страни на 5 континента.

* LISSMAC Maschinenbau GmbH обхваща четири бизнес направления – строителна механизация, металообработка, заводско машиностроене и повдигателни съоръжения /манипулатори/. Иновативната и висококачествена технология в сферата на двустранната повърхностна металообработка на листов материал прави фирмата предпочитан партньор по целия свят. LISSMAC предлага машини, в сферата на  металообработката, в следните направления: премахване на оксидация, заобляне на остри ръбове, премахване на заусенъци, отстраняване на шлаки.

За първи път в България ще бъде изложена машина SBM-L 1000 G1S2 за двустранна обработка на детайли, което ще даде възможност на посетителите да се запознаят с иновативната технология в сферата на двустранната повърхностна металообработка на листов материал, и с високото качество на произвежданите от фирмата продукти и изделия.

* SPERR & LECHNER Maschinenbau GmbH. – Фирмата ще бъде представена за първи път на българския пазар със своята хидравлична листоогъваща машина модел BIEGEMASTER BM 4.1,50. Фирмата е специализирана в производството на пристилкови абканти, както и такива за двустранно огъване.

Контакти

+359 2 971 30 19; +3
+359 2 971 30 19
office@aramet-bg.com
www.aramet-bg.com

Features