baner
Days
Hours
Minutes
Seconds
Кога
21 април 2021
Къде
Интер Експо Център,
бул. Цариградско шосе 147
зала Витоша, ет.1
DIGITAL INDUSTRY 2021
ОБЩО ПРЕДСТАВЯНЕ
01.
Дигитализацията на индустрията – дългосрочна стратегия или eднократно действие?

Вашите въпроси намират отговор по време на DIGITAL INDUSTRY 2021. Това е първото по рода си събитие, посветено на дигитализацията на индустрията и стратегическия мениджмънт в дигиталната епоха в България.

02.
Ще остане ли професия или работно място, които няма да се променят?

Мисията ни е да съберем заедно водещи експерти и специалисти от практиката. Ще бъдат представени различните подходи към Индустрия 4.0 и ще целим да насърчим изучаването и предприемането на стъпки към оптимизация на процесите в българските производства.

03.
Какви са подходите към интегриране на иновации на практика?

Форумът ще включва презентации от гост-лектори на световно равнище и интерактивно мултимедийно представяне на успешни проекти на български и международни фирми в рамките на три основни панела с общ фокус върху дигитализацията и Индустрия 4.0.

DIGITAL INDUSTRY 2021
Програма
10:30 – 10:45 Церемония по откриване
10:45 – 11:45 Дигитализацията – стратегия за успех дискусия с експерти от бизнеса
11:45 – 12:00 Новото банкиране и дигиталните услуги за индустрията с Деница Маджунова, ProCredit Bank, Bulgaria
ОБЯД ЗА ГОСТИТЕ НА СЪБИТИЕТО
13:00 – 13:30 Пътят на Лим Текникс – дигитална фабрика от първия ден с основателя Фабиан Ланге и експерти от Солтех
13:30 – 13:50 Дигитални близнаци и добавена стойност в ерата на Индустрия 4.0: ключът е правилен анализ на данни с проф. д-р инж. Живка Овчарова, директор в Технологичен институт в Карлсруе, Германия
13:50 – 14:00 Partners Spot
14:00 – 14:30 Пътят на Schneider Electric: Как изградихме нашата умна фабрика с IoT платформата EcoStruxure с Антоний Петров, старши инженер автоматизация
14:30 – 14:50 Уроци по дигитализация с Муус Блокер, директор бизнес развитие в Siemens Digital Industry Software и Йозеф Шети, основател на Солтех
14:50 – 15:00 Partners Spot
15:00 – 15:30 Пътят с Abas ERP: мениджмънт и оптимизация на производствените процеси
15:30 – 16:00 Дигитализацията – основни стъпки за бъдещето на индустрията в България с Хeрберт Витцум, старши консултант дигитализация в Siemens AG
16:00 – 16:15 Заключителна реч
Jivka_Ovtcharova
Живка Овчарова
директор Институт по инженерен информационен мениджмънт към Технологичен институт Карлсруе

Дигитализацията променя из основи света, в който работим и живеем.
Всяка дълбока трансформация предлага огромни възможности на онези, които припознаят историческия шанс.

Denitsa_Madjunova
Деница Маджунова
Ръководител Бизнес отдел - Големи предприятия, ПроКредит Банк (България) ЕАД

Дигитализацията дава на клиентите на ПроКредит Банк по-голямо удобство и сигурност. Всеки има достъп до средствата си 24/7 и знае какво се случва с тях във всеки един момент.

Herbert_Vitzthum
Херберт Витцум
старши консултант дигитализация, Siemens AG

Дигитализацията е задължителна стъпка за всички компании в Европа. Нови продукти, нови пазари, но също и нова конкуренция налагат и предоставят възможности за развитие в сферата.

veselka_petrova
Веселка Петрова
управляващ съдружник "абас Бизнес Сълюшънс България"

Бизнесът трябва да бъде гъвкав и способен да отговори на променящите се изисквания, а дигиталната трансформация е преживяване, базирано на технологиите. Тя не е просто тенденция, а важна част от бизнес стратегията на всяка компания.

Лектори
Jivka_Ovtcharova
Проф. д-р инж. Живка Овчарова
директор Институт по инженерен информационен мениджмънт към Технологичен институт Карлсруе, Германия

Живка Овчарова е директор на изследователски институт в Тeхнологичния институт на Карлсруе (Karlsruhe Institute of Technology) и професор с два доктората – по машинното инженерство и компютърни науки. Тя е определена за една от 25-те жени, които ще оформят дигиталното бъдеще на Германия и е носител на наградата Inspiring Fifty DACH Award за 2019 г. Проф. Овчарова е учен, консултант, ментор, основен лектор, член на Сената по бизнес в Европа и на многобройни журита и комитети за дигитализация, изкуствен интелект на национално и международно ниво, между които AI-42 Market Intelligence Ltd.

Antoniy_Petrov
Aнтоний Петров
главен инженер автоматизация, Schneider Electric, България

Антоний е главен инженер Автоматизация в завода на Шнайдер Електрик и ключов участник в осъществяването на Smart Factory програмата компанията. Той има дългогодишен опит в автоматизацията на процеси и машини и програмиране

muus_blokker
Муус Блокер
директор бизнес развитие EMEA и Германия, Siemens Industry Software AG

Директор бизнес развитие, отговорен за регион ЕМЕА и Германия, клиенти, пазари и интернационално развитие на индустриална дигитализация. Преди да се присъедини към Siemens е работил в Microsoft, HP, Lexmark и Unisys, заемайки различни мениджмънт позиции. Фокусиран върху осигуряването на добавена стойност чрез дигитални решения на международни и локални клиентски екосистеми.

Josef_Schaetti
Йозеф Шети
основател на Солтех ЕООД

Управител на Солтех, водещ доставчик на цялостни решения за Индустрия 4.0 в България. От над 20 години заема ръководни постове в отличени индустриални предприятия в Европа, където управлява повече от 200 служители. През 2009 създава Солтех в България, защото вярва в развитието й като индустриална сила в Източна Европа.

Fabian Lange
Фабиан Ланге
основател на Лим Текникс ООД

Управител на семеен бизнес с повече от 15 години опит в работа с LSR (течен силиконов каучук). Пътят му започва като машинен оператор в училище с последваща инженерна специализация в областта на производство на шприцформи. Ръководител на проекти в областта на LSR с фокус върху интеграция на иновативни решения за оптимизация на процесите в Лим Текникс.

Denitsa_Madjunova
Деница Маджунова
ръководител Бизнес отдел - Големи предприятия, ПроКредит Банк (България) ЕАД

Заема позицията в Централно управление на ПроКредит Банк България от февруари 2018 г. Работи в банката от самото й създаване, като преди това е заемала и ръководна позиция в офис Пловдив.

Herbert_Vitzthum
Херберт Витцум
старши консултант дигитализация, Siemens AG

През последните 9 години в Siemens e подпомогнал усилията в сферата на дигитализацията във фирми в 21 страни по света. Помага на клиентите да разберат как дигитализацията може да ги направи по-конкурентоспособни чрез по-добро усвояване на ресурси с цел бърз растеж. Благодарение на множество срещи и обучения в рамките на три години в страната, той има задълбочени познания за развитието на дигитализацията в България.

zhulieta_mandazhieva
Жулиета Мандажиева
адвокат

Жулиета Мандажиева има опит в областта на технологиите, правото на защита на личните данни и неприкосновеността на личната сфера, комуникациите и финансовите услуги. Работила е по някои от най-големите проекти, свързани с преки чуждестранни инвестиции в областта на енергетиката като основен контакт и част от екип, включващ някои от най-големите европейски кантори.
Жулиета представлява и съветва широк спектър от компании, заети в областта на технологиите по отношение на аспекти на интелектуална и индустриална собственост, търговска тайна, защита на личните данни, регулаторни аспекти на лицевото разпознаване и автоматизираната обработка на естествен език и анализирането на големи обеми от данни по автоматизиран начин.

Daniel_Sabkov
Даниел Събков
регионален мениджър Hoffmann Group, Солтех ЕООД

Експерт в сферата на индустриално оборудване и консумативи с основополагаща роля в развитието на Hoffmann Group в България. Дългогодишен опит и поглед върху предизвикателствата и нуждите на индустрията с фокус върху осигуряване на решения за подобряване производствената ефективност.

Veselin_Slavkov
Веселин Славков
eксперт електронен бизнес и обслужване, Солтех ЕООД

Специалист в сферата на електронния бизнес и услуги с фокус въвеждане на иновации. Експертни познания в областта на интеграция между различни среди и IoT решения, 3D визуализации на производствени пространства, премиум оборудване в дигитализирана среда, мениджмънт на данни.

Georgi_Stoyanov
Георги Стоянов
приложен инженер CAD/металорежещи инструменти, Солтех ЕООД

Експерт с дългогодишен опит в сферата на CAD програмирането с продуктите на Siemens Digital Industries и работа с висококачествени маталообработващи инструменти. Лектор и участник във форуми, демонстрации и обучения, обвързани с оптимизация на производствена работоспособност и дигитализация на производството.

berger_matthias
Матиас Бергер
мениджър дигитални платформи и услуги, Hoffmann Group

След завършване на докторантура по информационни системи в Мюнхен, Матиас постъпва в Hoffmann Group като ръководител дигитални иновации и бизнес развитие. По-късно оглавява и екип по развитие на дигитални платформи и апликации. В момента се фокусира върху развиване на дигитални бизнес модели и разработка на софтуер за Hoffmann Group.

veselka_petrova
Веселка Петрова
управляващ съдружник "абас Бизнес Сълюшънс България"

Работи в компанията от самото й създаване. Заедно с екипа на abas ERP в България работи в посока посрещане на предизвикателствата на дигиталната трансформация. Фокусира се върху развиването на бизнес стратегии за предприятията в страната, които трябва да направят следваща крачка към своята трансформация.

ivan_dinev
Иван Динев
управляващ съдружник "абас Бизнес Сълюшънс България"

Завършил Техническия университет в София и специализирал икономика. Работи в компанията от 2005 година и ръководи проекти в областта на интеграцията на abas ERP, BI решения за мениджмънт на данни и IoT решения.

Регистрирай се
Осигурете си място на DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на MachTech & InnoTech
Контакти

Лице за контакт
Рая Лечева
PR&Communications Specialist

+359 2 9655 291

+359 878 160 610

Лице за контакт
Дамяна Коларова
Marketing and Advertising