Машината за разкрой на листов материал FIBERMAK HAWK

MachTech & InnoTech 2019 по традиция се утвърди като мястото, на което АРАМЕТ представя поредните технологични решение за разкрой и огъване на листова стомана, подходящи за производства, които не разполагат с голямо пространство.

В тазгодишното издание на международното изложение, което отваря врати от 15 до 18 април в Интер Експо Център, акцентът пада върху представянето на продуктите на EKMAKSAN.

Сред  експонатите с тази марка, които грабват вниманието, е машината за разкрой на листов материал FIBERMAK HAWK 1000.3 x 1,5 m с фибро-оптичен лазерен източник ERMAKSAN. Тя впечатлява със своя ергономичен дизайн, ниска инвестиция, серво задвижване,  кратко време за пробиване, осигуряващо намалени разходи на консумативи, както и мобилен контролен панел.

В рамките на изложението показано ще бъде и богато разнообразие от хидравлични абкант преси. MICRO-BEND 1000-40 т е най-малкия от своя клас, отличаващ се с ниски инвестиционни разходи, ергономичен дизайн и висока производителност. Абкант пресата разполага CNC управление DELEM с капацитет за огъване на 5 мм листова стомана на дължината 1000 мм и усилие на огъване 40 тона.

Акцент на представянето на модела Power Bend FALCON 3100-135 т. е CNC управление ER TOUCH. ER TOUCH е продукт на дългогодишните труд специалистите от ERMAKSAN в развитие на иновативните си решения в производството на машини за обработка на листова стомана.

Повече от предложенията на АРАМЕТ може да разгледате на щанд А3 в зала 3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>