Предпазни огради Аxelent

Axelent е шведска компания с дългогодишен опит в производството и интегрирането на предпазни огради за индустрията, складовата и строителна сфера на работа, с цел предпазване или разделение на отделни обособени пространства. Axelent предлага разнообразни продукти и аксесоари с най-високо качество. Доказателство за това е фактът, че всички продукти на марката съответстват на настоящите изисквания и европейски стандарти.

X-Guard паната са част от продуктите на Axelent. Те представляват нова гама от предпазни пана за индустриални машини, напълно съответстващи с изискванията на Machinery Directives за постоянни предпазни средства от 29 Декември 2009. С голямото си разнообразие от стандартни компоненти и аксесоари, X-Guard гарантирано покрива всички възможни приложения и нужди от предпазни средства за индустриални машини.

Предпазните огради са изградени на базата на стандартен дизайн, когато става въпрос за пана, колчета, аксесоари и цвят. Всички продукти от гамата X-Guard са с модулна конструкция, която дава възможност за направата на различни комбинации за по-бързото достигане на машина, склад или ценни предмети в обособено пространство. Това улеснява клиента при желание да добави нови компоненти към вече съществуваща система.

Axelent обаче не спират до тук. Марката също така има нов вид предпазна ограда, наречена X-Guard Contour, която е първата предпазна система със заоблени ъгли. Новите форми позволяват на конструкцията да бъде не само атрактивна, но и интегрирана част от цялостната система. С благоприятния дизайн на X-Guard Contour, клиентите вече не се налага да се справят с правоъгълните ъгли, които заемат ненужно пространство. Напротив, те ще получат система, която спокойно пасва на производствената среда.

Системата X-Guard има за цел да изпълнява изискванията на всяка индустрия с напълно функционалната си и защитна структура.

Аxelent ще откриете в зала 4, щанд А14.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>