Стругове и машина за мерене от последно поколение

През тази година RAIS ще запознае публиката с многобройни технологични предложения. Сред тях ще бъдат стругове от последно поколение и машина за мерене, предложения за индустрията.

Стругът SWISS TYPE CITIZEN A20 е швейцарски тип машина, която дава възможност за скоростна обработка на тънки и дълги детайли. Диаметърът на прътовият материал може да варира от Ø 2 мм до Ø 20. Този тип обработка е възможен благодарение на движението на шпиндела по осите; инструментите са захванати стационарно в близост до него. Многофункционалността на стругае постигната чрез 5-осна обработка до Ø 20 и главен  шпиндел с максимални обороти до 10 000 ,съвместно с прътоподаващо устройство.

Демонстриран ще бъде и потенциалът на MIYANO BNA 42 MSY. Той е Конфигуриран с две шпиндели и една глава, оборудвана с ос Y и ос X2, BNA42MSY. Машината извършва сложна обработка, с кратък времеви цикъл при бързо настройване. Оста X2 до шпиндела позволява едновременно независима обработка на предната и задната част на детайл.

За MIYANO BNA 42 MSY е характерно:

  • 2 инструмента едновременно рязане
    • изключителна точност
    • бързо настройване и превключване
    • високо ефективен за малки и средни партиди
    • компактен дизайн за подобрена ефективност

Нови режими на работа

ELBO HATHOR SIX-A with TID. Това е машината за мерене, която RAIS ще представи за нуждите на сектора. Предвидена за всички нови режими на работа и възможности, тя измерва автоматично инструментите без присъствие на оператор и притежава възможност за придобиване на X и Z стойности с автоматично разпознаване на режещия ръб. Може да бъде настройвано измерването приоритет за X или Z ос.

Чрез характеристиките на ELBO HATHOR SIX-A with TID се постига максимално измерване и автоматично търсене с пълно въртене на шпиндела.Софтуерът показва измерването и напредването по време на автоматичната дейност.

Богатата гама от продуктови предложения на RAIS ще откриете в зала 4, щанд С6.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>