Предимствата от внедряването на вертикалния обработащ център VMC 350 и ЦПУ маса НИККЕН

Внедряването на машини от последно поколение е решаващо за създаване на  динамичното и качественото производство. За тази цел компания RAIS ще представи от 15 до 18 април технологичните си решения от последно поколение.

Вертикалният обработващ център RAIS 350 ще бъде сред акцентите в представянето на фирмата през тази година. 5-осната машина се справя с детайли от алуминий до неръждаема стомана. Тя притежава 32-гнездов ATC магазин и е снабдена с автоматично обдухване на конуса на шпиндела и държача както и директно куплирани към СВД AC серво двигатели по всички оси.

Дизайнът е с оптимални характиристики и работи при минимални температурни деформации. Вибрациите при работния процес са елиминирани, а характеристиките на машината осигуряват висока геометрична точност на чистово обработените повърхнини и високо качество на малкосерийно производство.

„RAIS VMC 350 е специално проектиран за производството на детайли със сложни повърхнини“, коментират от компанията. С въртящата си маса за накланяне и 24-гнездов магазин тип Arm, RAIS VMC 350 е в състояние да обработва детайли с размери Ш520 х H350 mm и тегло до 300 kg.

ЦПУ Маса НИККЕН

За нуждите на индустрията RAIS ще представи и ЦПУ Маса НИККЕН NCT200. Тя разполага с подвижна предна система, осигуряваща гъвкавост, по-голямо червячно колело за по-висока производителност и най-новото поколение двигатели за по-проста интеграция. Таблицата осигурява висока точност и затягащ момент от 900Nm, от таблица с диаметър 200 mm.

Машините, които RAIS предоставя за индустрията, ще откриете в зала 4, щанд С6.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>