Стругът с роботизирана палентна станция - Т250 РАИС

Прецизен и предназначен за множество дейности. Това е стругът с роботизирана палентна станция Т250 РАИС, който ще бъде сред акцентите в представянето на компания RAIS по време на MachTech&InnoTech Expo 2019.

Високотехнологичният CNC струг е предназначен за изпълнение на широк диапазон операции върху детайли със средни размери в серийно производство. Техническите му характеристики осигуряват висока продуктивна мощност, устойчивост и скорост при всички стругови обработки върху различни материали.

Т250 РАИС разполага с прецизен касетен тип вретенен възел, монтиран в термично стабилизиран и оребрен корпус и лагери на вретеното Р4 клас с минимално радиално биене и осева хлабина, гарантиращи високи скорости на рязане, без вибрации. Машината разчита на прецизни СВД (P3 клас) с двойна гайка и минимална хлабина.

Висока прецизност

Внедрените технологии позволяват работа с висока точност на позициониране и дълъг живот, а температурните и вибрационни отклонения са сведени до минимум. Постигнато е минимално триене при движение, висока прецизност и висока скорост без регулиране в процеса на работа.

CNC стругът е оборудван с робот и палетна станция за различни видове детайли. По този начин се дава възможност машината да се зарежда с малки и средни детайли. „Чрез инвестиране в една такава станция можете да автоматизирате няколко машини, което ви позволява да реагирате по по-гъвкав начин. Станцията може да се използва със струг, както и с фрезова машина“, коментират от компанията.

Богатата гама от продуктови предложения на RAIS ще откриете в зала 4, щанд С6.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>