3D принтерите на 3DBGPRINT, внедрявани в различни производства

3D принтерите. Именно те ще бъдат акцентът в участието на компания 3DBGPRINT по време на MachTech&InnoTech Expo от 15 до 18 април. Предлагайки разнообразие от технологични решения, продуктите на 3DBGPRINT могат да бъдат внедрявани в много производства.

Компанията ще представи PRECISION 1.5 Liquid Cristal - прецизен 3D принтер, работещ с течна смoла. „Precision 1.5 е идеален за детайлни разпечатки и намира широко разпространение в изработката на бижута, образованието, стоматологичната медицина и други сфери“, коментират от компанията.

За по-голяма прецизност

Фирмата ще представи и отличаващият се с прецизността си 3D принтер LIQUID CRYSTAL PRO с технология DaylightPolymerPrinting . Серията принтери, приложими в стоматологията, бижутерството и др., е от ново поколение. В устройството е вграден LCD панел с висока разделителна способност, осигуряващ висока точност.

На фокус ще бъде и 3DGence DOUBLE P255 3D принтът с двоен екструдер, проектиран да създава висококачествени детайли. Отличителната му характеристика е, че работи с два вида материал. Изработените детайли намират приложение в автомобилната индустрия, архитектурата, машинните елементи, промишлените модели, дизайна, изкуството, медицината, рекламата и други.

Индустриалност

Адаптивен и прецизен. Това е мощният индустриален 3D принтер 3D INDUSTRY F340. Модулите му сменяеми, позволявайки машината да бъде персонализрана, за да отговаря на индивидуалните изисквания. Принтерът непрекъснато се адаптира към новите задания и позволява използването на системата с нови и различни материали. Двойната дюза го прави подходящ за работа с многобройни функционални материали, включително висококачествен термопластичен PEEK.

Всички предложения на компания 3DBGPRINT ще откриете в зала 2, щанд D3.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>