Многофункционалност и стабилен процес на работа с D3120 - свредлото със сменяеми пластини

Извършването на процесите в сектора на машните и технологииге в металообработката е пряко обвързано с използване на висококачествени продукти и консумативи. По време на MachTech&InnoTech Expo 2019 компания V&D International ще предложи на бранша своите решения.

Поставяйки на първи план многофункционалността и стабилноста при работа, участникът ще акцентира на свредлото със сменяеми пластини D3120. Фрезовата глава е снабдена с твърдосплавни тангенциално разположени пластини.

Постигнатото оптимално уравновесяване осигурява висока точност при пробиване. Закаленото и полирано тяло помага за по-стабилния процес, по-лесното отвеждане на стружките и дългия живот на инструмента. Продуктът е с еднаква форма за централна и периферна пластина. Пълният спектър от сортове и геометрии осигурява стабилност при обработването на всеки материал.

Разполагайки с четири режещи ръба на пластина, свредлото D3120 дава възможност за 50% по-високо подаване, до десет пъти по-дълъг живот, работа на дължини 2xDc, 3xDc и 4xDc и диаметри от 16 до 42mm. Сигурността на процеса е обезпечена чрез закрепване на пластините с винтове Torx Plus. Предложенията на компания V&D International ще откриете в зала 4, щанд C9.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>