Технологичният център за услуги, който Хофман представя на MachTech&InnoTech Expo 2019

MachTech&InnoTech Expo 2019 наближава. С всеки изминал ден e все по-близо моментът, в който компания Хофман ще представи на публиката своят технологичен център за услуги.

В зала 3, щанд А1, от 15 до 18 април, присъстващите на изложението ще се запознават с технологичния център за услуги, извършващ компетентни и бързи клиентски услуги в разнообразни услуги. Сред тях са лазерни наварки на метали и неметали с ALPHA LASER 200, курсове по полиране, бластиране, конструиране на профилни стругарски ножове по чертеж.

Центърът за услуги предлага и изработка и заточване на стандартни и нестандартни инструменти от HSS и HM, за обработка на метал и дърво на най-нова генерация пет осна шлифовъчна машина SCHÜTTE 325 LINEAR, PVD покрития OERLIKON, лаборатория за измерване на геометрията на инструменти, дебелината на PVD покритие и адхезията му и нишкова ервозия с върхова точност на най-нова генерация MITSUBISHI – MV 1200S tubular drive.

Специалистите на Хофман предлагат точност и качество на обработените повърхнини и висока скорост на обработка-предимство при ценообразуването. Освен това те концентрират усилията си върху обработката на повърхнини под голям ъгъл с висока точност, гъвкавото програмиране, даващо възможност за изработката на детайли със сложни форми и кратките срокове на изпълнение.

Всичкси новини за MachTech&InnoTech Expo 2019 ще откриете ТУК.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>