България има нужда от изложението MachTech&InnoTech

Виждаме, че тазгодишното издание на MachTech&InnoTech е още по-голямо и мащабно от миналата година. Надяваме се, че то ще продължи да се развива, защото България има нужда от такова изложение. Това мнение споделя Лора Зайн, отговорна за маркетинга във фирма TRANSLAS, чиито продукти могат да бъдат открити в зала 3, щанд C5 на Activity Automation.

Холандската компания е производител на заваръчни горелки, бренери, бренери с аспирация, маски с аспирация. Като единственото в България изложение за машини и технологии в металообработката, MachTech&InnoTech е мястото, на което фирма TRANSLAS представя двете нови линии горелки MIG и TIG - 8XM MIG и 8XT TIG. „Те се отличават с комфорта, който осигуряват на работника, притежават много функции и висока устойчивост. Това ги прави подходящи за ежедневна употреба“, коментира Лора Зайн.

Компанията предлага и горелка с аспирация. Тя отстранява от 90% до 95% от вредните заваръчни газове. Продуктите и технологиите, които TRANSLAS създава, могат да се използват в затворени пространства и намират широко приложение в корабостроителници, при изграждане на вагони, в тежкото производство и при заваряване на алуминий.

Секторът се фокусира върху аспирацията

Коментирайки тенденциите в сектора на заваряването Лора Зайн отчита, че най-важното развитие в момента е широкото застъпване на аспирацията и вентилирането на работното място. „Това е пряко свързано със здравето на работниците, ефикасността и спестяването на разходи от поправки на машините“, отчита тя.

„Радвам се, че сме тук. Пазарът в България наистина се разширява. Надяваме се да можем да помогнем за развитието на пазара като фирма, идваща с иновации и идеи“, споделя Лора Зайн.

MachTech&InnoTech 2018 се провежда в Интер Експо Център от 26 до 29 март паралелно с единственото изложение в България, посветено изцяло на водния сектор – Вода София. От 26 до 28 март вратите на двата форума са отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа, а на 29 март – до 17.00 часа.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>