Индустриалният 3 D печат „нахлува“ в залите на Интер Експо Център

Вторник, 27 март, е денят, в който индустриалният 3D печат „нахлува“ в залите на Интер Експо Център, завладявайки посетителите на изложение Machtech&Innotech Expo 2018. Организирано от Интер Експо Център, в партньорство с лидерите на технологиите на българския пазар, сред които SolidFill, SpaceCad, TechnoLogica, B2N, Dessault Systems REICHLE& De-Massari Bulgaria Production и Stratasys, Sofia Industrial 3D Printing Forum разширява представите за ползите от използването на 3D печата.

Използвайки технологията, производството намалява времето за създаване на продуктите и редуцира отпадъците. Семинарът за 3D печат ще разсява предразсъдъците, че 3D процесът е сложен. По време на форума реалните демонтстрации и излагат на показ бързото създаване на прототипи, сканиране и печат за промишлени цели.

Sofia Industrial 3D Printing Forum предлага платформа за разгръщане на ключовите теми в 3D сегмента, сред които са: „Инспекция и обратно инженерство с мобилни 3D скенери CREAFORM" , „Принтирай функционално. Дигитално ускоряване на добавъчното производство“. „Директен 3D печат в метал: Последно поколение технологии и приложения за производство на метални части“, ще бъде също сред акцентите на форума.

Международно изложение Machtech&Innotech Expo 2018 събира на едно място над 150 водещи световни компании в сектора. Форумът се провежда паралелно с единственото изложение в България, посветено изцяло на водния сектор Вода София.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>