Немски компании пристигат за проучване на пазара

Благодарение на Българската-търговско промишлена палата (БТПП), няколко водещи немски компании ще пристигнат на MachTech&InnoTech Expo 2018.

Организатор на тяхното посещение в България е най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса - Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата и NRW.International, Германия.

В рамките на своето посещение у нас, от 26 до 28 март, те ще направят проучване на пазара: „Да откриеш България- енергийна ефективност и строителни технологии“. Компаниите са ЕхТох, производител на системи за измерване на газ, Коеbо, производител на филтърни и транспортни системи за индустрията. Engineering Dobersek GMBH e насочена към подготовка на консултации, инженеринг и пускане в експлоатация на инсталации и промишлени обекти в области като минно дело и металургия, пречистване на водите, химичекси и специфични предприятия, околна среда и други. A Hettich e производител на свързващи елементи за мебели. Ventilatoren fabrik Oelde GMBH, специализирана в производството на центробежни вентилатори, SSI Schaefer, производител на контейнери за отпадъци, Schraeder, производител на коминни системи.

Представителите на фирмите ще разгледат още изложения Вода София и Енергийна ефективност и възобновяема енергия.

Делегациятата ще посети СофияТех Парк и Индустриална зона София- Божурище, съобщиха от БТПП.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>