Последно поколение 3D принтер от най-новата серия на Stratasys

3D принтер Stratasys F370 на "ТехноЛогика" е последно поколение 3D принтер от най-новата серия на Stratasys - F123.

Комбинира възможностите на FDM технологията за създаване на здрави и точни детайли с интуитивния софтуер GrabCAD Print за подготовка на работните джобове, за да се превърне в най-гъвкавото и интелигентно решение на пазара.

Бързо прототипиране за всички сфери на приложение – концептуални модели и функционални прототипи на бъдещите изделия, както и за монтажни и технологични приспособления, използвани в производството.

Позволява бързо и с малки разходи създаване на различни варианти на вашето изделие, за да се избере най-добрият дизайн. С по-добрата си резолюция и постоянно качество на печат, принтерите от серията дават възможност да проверите сглобката и естетичността на детайли и сглобени единици със сложна форма. Разполагат и с набор от различни термопласти, за да се тества функционалността на прототипи в реална работна среда.

 Точна инспекция от 3D скенер CREAFORM

Надежден портативен 3D скенер CREAFORM oт „ТехноЛогика“ за точни инспекции на качеството и сканиране структурата на детайли, цели изделия и прототипи в процеса на производство.

Производствени предприятия и заводи, държащи на качествения контрол и бързa, но точна инспекция на продукцията им.

„ТехноЛогика“ предлага широка гама от услуги в областите на метрологията и обратния инженеринг. Независимо дали имате нужда от 3D сканиране, качествен контрол или обратен инженеринг, портативните скенери на CREAFORM гарантират качеството на продукцията и помагат за повишаване на производителността.