Решенията на SolidWorks покриват всички аспекти при разработване на продукт

Решенията на приложението SolidWorks на „Рапид Прогрес“ ЕООД покриват всички аспекти на процеса на разработване на даден продукт с безпроблемен, интегриран работен процес – дизайн, верификация, комуникация и управление на данни.

Дизайнери и инженери могат с лекота да обхванат няколко насоки, което води до по-кратък процес на конструиране, увеличаване на продуктивността и по-бързото извеждане на иновативни продукти на пазара. Основните софтуерни приложения на Solidworks са следните:

PRODUCT DATA MANAGEMENT (PDM): Дава възможност за лесно намиране и пренасочване на файлове, детайли и чертежи, автоматизиране на работния поток и подсигуряване на производството с правилната версия на техн. данни за продукта.

ELECTRICAL DESIGN: Комбинира функционалността на електрическите схеми от SolidWorks Electrical Schematic с 3D възможностите за дизайн на SolidWorks Electrical 3D.

СИМУЛАЦИИ: Дава възможност за симулиране на различна реална среда за провеждане на тестове на Вашите продукти преди производство във виртуалната среда на програмата.

3D EXPERIENCE: SolidWorks Mechanical Conceptual прави концептуалния дизайн Ваше бизнес предимство. Иновация в инстинктивна, мощна среда за моделиране, която дава възможност за свобода при дизайна.

Всичко новости на „Рапид Прогрес“ ще откриете в зала 2,щанд C12.