Преса с уникална новаторска система за задвижване от ВАПТЕХ

Уникалната новаторска система за задвижване на VAPTECH, HSP630 се характеризира с максимална оперативна точност, висока степен на повторяемост, прецизност и надеждност, както и висока енергийна ефективност.

С 400 хода в минута, високоскоростният последен модел HSP630 е специализирана преса, проектирана и конструирана за извършване на металоформовъчни операции върху желязо, стомана, мед, алуминий, месинг, пластмаси, а и кожа. В същото време осигурява спокойствие и безопасност на своите потребители.

Забележителната функционалност на тази високоскоростна преса и нейната фундаментална безопасност са гарантирани от използването на нови механизми за предаване, стабилност и насочване и контрол на улея. Тензометричните сензори и специално предназначеното външно свързващо устройство, които осигуряват възможности за телеконтрол и телеобслужване, позволяват на потребителя да разчита по всяко време с пълна увереност на незабавната поддръжка от VAPTECH.

В рамките на металообработващата промишленост VAPTECH проектира, произвежда и инсталира висококачествени линии за пресоване на метали с номинална сила в диапазона между 300 kN и 30 000 kN.

Както с индивидуални решения, така и със стандартни продукти в своето портфолио, VAPTECH специализира в доставка на ефективно, високопроизводително и надеждно оборудване, подходящо за прецизно рязане, щамповане, коване, изрязване на заготовки, формоване с дълбоко изтегляне, а освен всичко друго и в прогресивно обработване и обработка на трансферни инструменти.

Повече за компанията може да научите в зала 4, щанд C5.