Софтуер за проектиране на матрици от Питех

INICAD DESIGN на компанията Питех предлага софтуерни решения за CAD-CAM, особено за производителите на матрици, но и за магазини за инструменти.

Основната програма CIMATRON е за проектиране на матрици и в производството за всякакъв вид обработка на продукти. В допълнение, има налични EDM FIKUS програми за нишково ерозиране, както и такива за струговане на сложни операции като например стругофрезоване или изпълнение на няколко команди едновременно. Всички тези програми се съчетават със специализирани постпроцесори за машините на клиента.

Питех предлага програма за оценка на разходите за матрицата, преди да се постигне цялостен проект (IK office), на базата на клиентските разходи и дори на база организация на производството на матрици. Всичко това заради необходимостта компаниите да намалят времето за изпълнение при едновременно повишаване качеството на продуктите.

Не на последно място идва софтуерът за оптимизиране на линията на фрезоване заедно със симулация на сблъсъка след последващата обработка (NC BRAIN с всичките си 7 функции), която се доставя на място в инструменталния магазин на клиента за определените машини.

Cadmold от Simcon могат да симулират анализ на шприцоването на пластмаса преди / по време на процеса на проектиране на матрицата, и могат да оптимизират процеса в завода.

Приложенията се използват в производство с ЦПУ, при проектиране на матрица, при симулация на шприцоване на пластмаса и шприцоване на пластмаса.

Клиентите печелят от намаленото време за проектиране и производство, оптимизират производството на матрици и шприцове. Постига се по-високо качество на продуктите.

Питех ви очаква в зала 2, щанд D5.