Новини
21 февруари 2017

Кармет България с електрически абкант преси SERVALO

  KARMET ЦПУ Електрически серво преси са ново поколение еко съобразни машини, обединяващи гъвкавост, надеждност и висока прецизност. Иновативната KARMET серво преса е оборудвана с модерен сензорен контролер, бърз и точен захват на ножа и.. виж още »

21 февруари 2017

Машини за фибер лазерно рязане от Нукон България

  Фибер лазерите на Нукон България позволяват качествено и бързо рязане с ниска консумация на енергия. Възможно е да се осъществи рязането на структурна стомана, неръждаема стомана, алуминий, мед и месинг. Резонаторът на фибер лазерите е.. виж още »

21 февруари 2017

„Аутоматор” ООД представя иновативните си продукти за промишлено маркиране

Специализираната в областта на промишленото маркиране компанията „Аутоматор” ООД ще покаже иновативните си продукти. В сферата на лазерните технологии фирмата ще представи на посетителите NanoVis и FYBRA. NanoVis е най-малкият лазер в.. виж още »

14 февруари 2017

SpaceCAD ни среща със SIEMENS PLM Software и ни пренася в света на 3-D принтирането

Създаването на съвременните машини е немислимо без използването на софтуер и иновативни технологии за създаване на различни компоненти. За да отговори на пазарните потребности, фирма SpaceCAD Ltd. ще срещне посетителите на MachTech&InnoTech.. виж още »

14 февруари 2017

Пещи за сваляне на боя чрез термичен процес от MEP Teknik

Фирма MEP Teknik се включва във водещото изложение за индустриална техника Machtech & Innotech Expo, което ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център. Компанията ще представи пещи за сваляне на боя чрез термична обработка. Пещите имат.. виж още »

09 февруари 2017

Търсещи, с надежда, в инженерния свят

Младежкият форум „Аз, инженерът“ като източник на вдъхновение, знание и интересни преживявания и през 2017 Може би е свободата да бъдеш. Може би e желанието за промяна на света. Може би e приятелската атмосфера. Но има нещо енергично.. виж още »

01 февруари 2017

Еврофинансиране за участие на български производители в MachTech&InnoTech 2017

Компаниите могат да подадат документи до 8 февруари Български производители ще получат частично финансиране от Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия за участие в изложението MachTech&InnoTech, става ясно от публикуваната.. виж още »

18 януари 2017

MachTech&InnoTech Expo отваря нова зала за участници

Срокът за ранна регистрация с преференциални цени изтича на 20 януари В отговор на големия интерес към водещото специализирано изложение у нас за металообработващи машини и инструментално оборудване MachTech&InnoTech Expo, организаторът.. виж още »

14 декември 2016

Компаниите от машиностроителния сектор могат да участват в двустранни бизнес срещи и през 2017 г.

Регистрацията за петото издание на двустранните бизнес срещи по време на изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo е открита. Това съобщиха от Българска стопанска камара, които заедно с Европейската мрежа за.. виж още »

08 декември 2016

Преференциални цени за участие в MachTech&InnoTech 2017 до 20 януари

До 20 януари 2017 г. цените, на които ще се предлагат местата за изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo, ще бъдат с 20% по-ниски от редовните. Преференциалните цени са за предстоящото ново издание от 4 до.. виж още »