Новини
22 март 2017

Марвел представя машина за якостни изпитания

  Машина за якостни изпитания - 20 kN Proline, оптико-емисионен спектрометър - PMI-master Pro и рентгено флуоресцентен анализатор - XRF-VULCAN ще представи фирма Марвел по време на международното изложение.. виж още »

21 март 2017

Вертикален обработващ център VP – 8

  Вертикалният обработващ център VP – 8 е окомплектован с бързооборотен, директно задвижван шпиндел, високоскоростен инструментален магазин и бързи ходове. С отличните си параметри машината е идеална, за да удовлетвори разнообразните.. виж още »

20 март 2017

Двустепенен редуктор RO2

  Двустепенен редуктор RO2 се състои от 4 размери в лят алуминий, всички те са с двустепенна редукция. Богатият избор от съотношения и аксесоари е на разположение, за да отговори на изискванията за най-различни мощности и повишаване на.. виж още »

20 март 2017

Orbitalum - система за орбитално заваряване на тръби

  Системата за орбитално заваряване на тръби се състои от токоизточник с вградено управление и охлаждане и затворена глава за заваряване на тръба към тръба. Управлението е базирано на Windows и позволява автоматично настройване и подготовка.. виж още »

20 март 2017

Първият турски високоефективен фибро-лазерен източник произведен от Ermaksan

  Машина за разкрой на листов материал с фибро-оптичен лазерен източник FIBERMAK GEN – 3 2000 W – 3 x 1,5 m G-Force Momentum Gen-3 и машина за разкрой на листов материал с плазмен източник Plasma EPL  1530 COMPACT .. виж още »

13 март 2017

3D софтуер на Hoffmann Group  от Солтех

  Тази година Солтех ще представи най-новите тенденции, продукти и индустриални решения, предлагани от нейните три основни партньора: Hoffmann Group (индустриални инструменти), Universal Robots (колаборативни роботи) и Siemens PLM (планиране.. виж още »

10 март 2017

СОЛТЕХ организира среща: Вашата Фабрика 4.0®: Диалог с екперти

За поредна година Солтех ЕООД ще участва на специализираното международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване – MachTech&InnoTech Expo 2017, което отново ще се проведе в Интер Експо Център в София през април. виж още »

09 март 2017

Мобилни уреди за промиване на охлаждащи канали от Тех Индустри

  Cleantower - Optisystem 4000 & 5000 от фирма Тех Индустри са мобилни уреди за промиване на охлаждащи канали на шприцформи, матрици, топлообменници, темпериращи устройства, валове и други. Навсякъде, където циркулират вода, масла и.. виж още »

09 март 2017

Заваръчен робот MOTOMAN MA2010

    MOTOMAN MA2010 е шестосен високоскоростен заваръчен робот. Той е проектиран специално да задоволи високите изисквания при електродъговото заваряване. Роботът МА2010 има обхват 2010 mm и товароносимост 10 kg. Високата.. виж още »

02 март 2017

Вакуумно леене от Солид Фил

  Солид Фил ООД ще се концентрира отново върху професионалното използване на адитивното производство (3D принтиране). Тази година на щанда на фирмата ще бъде застъпена и една от новите услуги на Солид Фил – вакуумно.. виж още »