Новини
18 януари 2017

MachTech&InnoTech Expo отваря нова зала за участници

Срокът за ранна регистрация с преференциални цени изтича на 20 януари В отговор на големия интерес към водещото специализирано изложение у нас за металообработващи машини и инструментално оборудване MachTech&InnoTech Expo, организаторът.. виж още »

14 декември 2016

Компаниите от машиностроителния сектор могат да участват в двустранни бизнес срещи и през 2017 г.

Регистрацията за петото издание на двустранните бизнес срещи по време на изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo е открита. Това съобщиха от Българска стопанска камара, които заедно с Европейската мрежа за.. виж още »

08 декември 2016

Преференциални цени за участие в MachTech&InnoTech 2017 до 20 януари

До 20 януари 2017 г. цените, на които ще се предлагат местата за изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo, ще бъдат с 20% по-ниски от редовните. Преференциалните цени са за предстоящото ново издание от 4 до.. виж още »

01 декември 2016

80% от местата в предстоящото ново издание на изложението MachTech&InnoTech Expo са вече заети

По прогнози ръстът на новите компании в специализираното събитие ще бъде почти 30% Преди броени седмици стартира подготовката за предстоящото ново издание на B2B форума за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo, който ще се проведе от 4.. виж още »

07 април 2016

Министърът на икономиката Божидар Лукарски откри MachTech&InnoTech Expo

Изложенията за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo и за измервателни системи и оборудване БУЛКОНТРОЛА са ключови за сверяване на часовниците в индустрията Министърът на икономиката Божидар Лукарски откри  6-ото издание на.. виж още »

04 април 2016

Започват водещите изложения MachTech&InnoTech Expo, ВОДА СОФИЯ и БУЛКОНТРОЛА в Интер Експо Център

От 5 до 8 април посетителите ще видят най-новите продукти и технологии на над 160 компанни, които ще представят над 350 световни бранда На 5 април в Интер Експо Център се откриват изложенията MachTech&InnoTech Expo, ВОДА СОФИЯ и БУЛКОНТРОЛА... виж още »

21 март 2016

ЕСД България ще акцентира върху цифровото програмно управление

Основни акценти на щанда на ЕСД България по време на MachTech & InnoTech EXPO 2016 ще бъдат цифровото програмно управление TNC 640 и електронният модул за оценяване на резултати от измервания MSE 1000 от Heidenhain. Цифрово програмно.. виж още »

02 март 2016

Бизнес от бъдещето с Design-driven innovation форум

Иновативен бизнес форум на 6 април в Интер Експо Център виж още »

02 март 2016

Те разработват бъдещето

Кои са младите изобретатели в технологичният форум  „Аз,инженерът“ Тази година младежкият форум „Аз,инженерът“ събира повече от 20 световни технологични компании и млади изобретатели, които ще покажат както интересни.. виж още »

01 март 2016

Най-новото цифрово управление на машини HAAS представя Teximp Sa

Компанията предоставя финансиране при покупка на машина Haas виж още »