Новини
07 април 2017

Механичните ръце на MachTech&InnoTech Expo 2017

Те са бързи, пъргави и сръчни. Могат да извършват сложни дейности и операции – по най-деликатния начин и с изключителна точност. Не, не става въпрос за екип от опитни хирурзи. Тук говорим за механичните ръце на международното изложение.. виж още »

06 април 2017

Роботи, които не спират да работят – от Хофман Консулт България

Роботи, нишкови и обемни ерозийни машини, филтри за електроерозийни машини, пясъкоструйни машини, бояджийни инсталации. Всичко това ще видите посещавайки MachTech&InnoTech Expo 2017 и щанда на Хофман Консулт България. „Това са демо.. виж още »

06 април 2017

Огромните машини, които правят чудеса от стомана – на щанда на АРАМЕТ

Влизайки в изложбена зала 3 на Интер Експо Център ще попаднете на щанд изпълнен с фигури на различни животни, както и сложни елементи, направени единствено от... стоманени листове. Това е щандът на АРАМЕТ, която е изложител на MachTech&InnoTech.. виж още »

06 април 2017

Четвъртото издание на вдъхновяващия форум „Аз, инженерът“ започна

Започна четвъртото издание на инженерния форум „Аз, инженерът“. Събитието дава думата на гимназистите и студентите, които представят иновативните си разработки. А в интересната съпътстваща програма са включени многобройни конференции с.. виж още »

05 април 2017

Лектори представиха методите за модерно продуктово маркиране

„Как маркирате Вашите продукти?“ Това бе темата на лекция, организирана от компания Аутоматор в рамките на съпътстващата програма на международното изложение MachTech&InnoTech Expo 2017. Лекторите Иван Калъпчиев и Станислав.. виж още »

05 април 2017

Заваръчни машини, произведени у нас

Както на всяко свое издание, MachTech&InnoTech Expo предлага най-новото от света на индустриалните машини, оборудването и инструментите. През тази година над 250 световни бранда и повече от 120 компании представят своите продукти. Една от тях е.. виж още »

05 април 2017

Фирмите в аналитичната и контролно-измервателна апаратура на MachTech&InnoTech Expo 2017

На всяко издание MachTech&InnoTech Expo събира на едно място български и международни компании, представящи най-новото от света на индустриалните машини, оборудването и инструментите. През тази година с многобройните свои продукти са фирмите в.. виж още »

04 април 2017

Служебният министър на икономиката Теодор Седларски откри изложението MachTech&InnoTech Expo

Служебните министри на икономиката и на околната среда и водите Теодор Седларски и Ирина Костова откриха изложенията MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ. Те подчертаха важността на двата международни форума, провеждащи се в Интер.. виж още »

29 март 2017

MOM4, МОМ4 Manufacturing, MOM4 Maintenance от НиърСофт

  НиърСофт подпомага компаниите при дигитализация на всекидневните оперативни дейности и внедряването на съвременни методи на управление в производството и дейностите свързани с поддръжка и ремонти. Компанията помага за намаляване на.. виж още »

28 март 2017

HSD шпиндели и специализирани агрегати за фрезоване и дървоообработка

  АДП-Смолян ООД ще представи собствена разработка (в процес на патентоване) - модул за безлуфтово движение ZBL, 4-осна машина с ЦПУ за обработка на цветни метали, VisualMill  CAD/CAM софтуер, MACH4 софтуер за управление, HSD.. виж още »